БУЛСКАЛА ЕООД

 

сайта е в процес на разработка

БУЛСКАЛА ЕООД произвежда широка гама

  • платформени везни
  • индустриални везни
  • дозиращи везни
  • автомобилни везни.

Сервиз на всички български и вносни електронни везни на място.

За контакти:
GSM: 0878 87 97 69
e-mail: